FANDOM


Familie

De VTM Familie Wiki is een vrij, openbaar project geheel in het teken van de langste Vlaamse soapserie in Vlaanderen, Familie. In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden. Ondanks de meer dan 5300 afleveringen die al bij mekaar geschreven zijn, hebben de scenaristen meer dan ooit actuele verhaallijnen en emotionele plots in petto, die zo uit het leven zijn gegrepen. Overspel binnen een vaste relatie, puberende kinderen, de complexiteit van een samengesteld gezin, een huilbaby, verliefdheid op de werkvloer, vriendschap, homoseksualiteit: het zijn stuk voor stuk thema’s die de Vlaming aangaan. Logisch dat ook deze verhalen hun weg vinden naar Familie.

Af­le­ve­rin­gen
VTM Familie- Nieuws
Deze Week in Familie
Familie houdt een zomerstop. We zijn er terug op maandag 25 augustus 2014 om 19u55.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.