FANDOM


Ga terug naar alle personages
Meer informatie over spoilersOp deze pagina is informatie die vinden die je misschien nog niet zou willen weten. Deze informatie is veilig verborgen in een 'Spoiler'-balkje, zodat je deze niet automatisch te zien krijgt, maar je het wel kan lezen indien je het toch wilt weten. Let wel op, als je de meest recente aflevering(en) niet gezien hebt, bestaat de kans dat deze informatie niet verborgen is.
Thomas Feyaerts
Tijdlijn
... 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 ...
Seizoen 24: vrijdag 27 juni 2014 - Heden
'Thomas Feyaerts' is de zoon van Willem Feyaerts en Hilde De Mayer, alsook de kleinzoon van Jan Van den Bossche.


Vroeger
  

Thomas Feyaerts is de zoon van Willem Feyaerts en Hilde De Mayer. Wanneer Willem ontdekt dat hij geadopteerd is, gaat hij fervent op zoek naar zijn biologische ouders. Maar op zaterdag 12 april 2014 verongelukken zowel Willem als Hilde in een smartelijk verkeersongeval te Rijmenam. Bij het leegmaken van het vaderlijk huis stuit Thomas op documenten die erop wijzen dat zijn vader geadopteerd is en ontdekt dat zijn vader al een tijdje op zoek is naar zijn biologische ouders. Hij heeft die echter nooit gevonden. Thomas besluit zijn vaders zoektocht verder te zetten en stuit op de naam Anna Dierckx. Wanneer hij Anna met de feiten confronteert, geeft ze toe dat zij familie is van Thomas Feyaerts, maar ze wil er het fijne niet van vertellen en vraagt Thomas of hij écht wil weten wie zijn grootvader is, aangezien in de familie Van den Bossche mensen met een heel verschillende achtergrond zitten, waaronder criminelen, rijken, mensen met een medische achtergrond... . Thomas bedenkt zich en gaat diezelfde avond op café waar hij uiteindelijk stomdronken wordt. Daar ontmoet hij Bas Van Opwyck, een jongeman die hij nog nooit eerder gezien heeft. Thomas vertelt hem in zijn dronken bui allerlei dingen over de zoektocht naar zijn grootvader en laat hem ook zijn identiteitskaart zien. Nadat Bas een kaart waarop enkele huizen aangeduid staat in tweeën scheurt, gaat Thomas er vandoor. Voor meer informatie, zie 'Het mysterie Thomas Feyaerts'

Seizoen 23
  

Thomas Feyaerts bezoekt het graf van zijn ouders. Daarbij vertelt hij hen dat hij zal afmaken waar zijn vader aan begonnen is. Later die dag gaat hij naar de modeshow van Vero Bello, in de hoop Anna Dierckx te kunnen spreken. Twee meisjes houden hem echter tegen wanneer hij de zaal wil binnengaan en vragen hem zijn naam.

Seizoen 24
  

Thomas' naam blijkt al aangevinkt op de gastenlijst te staan. Hanne Van den Bossche komt tussenbeide en is verbaasd wanneer ze zijn naam te horen krijgt. Hij probeert haar duidelijk te maken dat hij de enige echte Thomas Feyaerts is en overtuigt haar om de valse Thomas Feyaerts te zoeken. Hanne neemt hem mee naar de woning van de valse Thomas Feyaerts. Ze komen net op tijd aan om hem tegen te houden. Daarna volgt een relaas van bekendmakingen, waaruit blijkt dat de persoon die zich al wekenlang als Thomas Feyaerts uitgeeft, eigenlijk Bas Van Opwyck heet. Nadat Bas het hele verhaal uitlegt aan de echte Thomas Feyaerts, Hanne, Mieke, Niko, Evy en Zjef, verdwijnt hij voorgoed uit hun leven. Mieke en Hanne zorgen er voor dat Thomas de confrontatie met Anna kan aangaan. Wanneer Anna Thomas ziet, herinnert ze zich meteen zijn naam en komt haar geheugen terug. Ze vertelt uiteindelijk de waarheid en zo komen ze te weten dat Thomas Feyaerts de kleinzoon van Jan Van den Bossche is. Thomas gaat daarna ook zijn grootvader opzoeken en wordt vrijwel meteen door hem aanvaard.

Spoiler:
Twee maanden later is Thomas een vrijwel vaste waarde geworden binnen de familie Van den Bossche. Wanneer hij eens in de Jan & Alleman binnenspringt, om Jan enkele spullen van zijn vader (Jans zoon) te brengen, ontmoet hij Stefanie Coppens. Het is meteen duidelijk dat de twee elkaar wel zien zitten.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.