FANDOM


Op professioneel vlak heeft Jan al vele waters doorzwommen. Hij was lange tijd chef van de verzendingsdienst in het familiebedrijf. Tussendoor zetelde hij in de gemeenteraad en schopte hij het zelfs even tot plaatsvervangend burgemeester. Nadien was hij even personeelsdirecteur, tot hij werd gedegradeerd tot econoom. Door interne geschillen werd hij enkele malen ontslagen en werkte hij onder andere als taxichauffeur. Uiteindelijk werd hij door Bert Van den Bossche, op dat moment tijdelijk aan de leiding van VdB Electronics, definitief aan de kant geschoven. Hij besloot het café van Dimitri Roels over te nemen en doopt het om tot Jan & Alleman. Daar heeft hij nu 50% aandelen. De andere 50% behoren tot zijn zus Rita (30%) en Niko (20%).

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.