FANDOM


Delphine is de enige dochter van Agnes en het nichtje van Mathias. Ze was een moeilijk kind: het feit dat ze moest opgroeien zonder vaderfiguur zal daar zeker voor iets tussen gezeten hebben. Haar vader pleegde zelfmoord toen ze klein was. Ze herinnert het zich vaag en heeft het nooit kunnen plaatsen. Ze weet wel dat haar nonkel Mathias er voor iets tussen zat. Het verhaal ging in haar hoofd een eigen leven leiden. Delphine ging Toegepaste Economie studeren, zonder veel moeite, maar nooit echt gepassioneerd. Ze is mooi en ze kan mensen naar haar hand zetten als de beste. Delphine houdt vooral van Delphine: op zichzelf kan ze altijd rekenen. Dat maakt ook dat ze zich met momenten oprecht alleen en eenzaam voelt. Delphine heeft ook een persoonlijkheidsstoornis - borderline - waarvoor ze medicijnen neemt. Ze weet zelf wat er gebeurt als ze haar medicijnen niet neemt en wanneer ze dus wraak wil nemen op Mathias, neemt ze haar medicijnen opzettelijk niet.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.